1. Betterlinen sengesæt i Graphite. Udviklet af Bedre Bætter. Kvaliteten er fantastisk, og lader du kroppen smyge sig ind i stoffet, forsikrer de om, at du vil føle forskellen på din hud.

Pris: 599,00 kr.

2. Hestra Wakayama handsker er retro-inspirerede skihandsker og en del af brandets Alpine Pro-kollektion. Handsken er fremstillet i 100 % okselæder, der gør handsken ekstra holdbar.

Pris: 899,00 kr.

3. Med Haven er standarden blevet skubbet på det danske sengemarked. Haven Original har et elegant og moderne udtryk, der passer ind i alle hjem. Det gør sengen til din perfekte og komfortable søvnkompagnon, hvor kvalitet, dansk design og ansvarlige materialevalg er sengens bærende elementer.

Pris: 13.998,00 kr. (på tilbud)

4. I One – min selvbiografi fortæller fodboldlegenden Peter Schmeichel åbent og ærligt om sit liv og sin karriere. Verdens bedste målmand ser tilbage på sit livs triumfer og fejltagelser. Peter er et af fodboldens helt store ikoner og leverede en legendarisk indsats som målmand for bl.a. det danske landshold og Manchester United.

Pris: 199,95 kr.

5. Ecooking herre starterkit indeholder det, som du har brug for på farten. Du får et lækkert hudplejesæt med bl.a. rensegel, ansigtscreme, skægolie. Pakken kommer i en praktisk, gennemsigtig og nedbrydelig taske, der gør det nemt, hvis du f.eks. er i lufthavnen og skal igennem sikkerhedstjek.

Pris: 349,00 kr.

6. Mayan Latex af Bedre Nætter. Der er få ting, der er værre at få forstyrret sin nattesøvn med, end en hovedpude, der har mistet sit fyld eller sin form. Heldigvis risikerer du ikke det med Mayan Latex. Som navnet antyder består hovedpuden af en fyldig latexkerne, der giver behagelig hvile til hoved og nakke.

Pris: 499,00 kr.

7. &Tradition The Flowerpot lampe er en farverig og levende lampe med en pendel, der hænger fra den halvkuppelformede skærm. Alt sammen med respekt for Verner Pantons eksperimentelle holdning. Den mobile VP9 er en smule mindre i størrelsen end den originale bordlampeversion. Et smart valg, til dig der har brug for at flytte din lampe fra natbordet til andre steder i hjemmet. Den er udstyret med et USB-opladningskabel og fås i en bred vifte af farver.

Pris: 895,00 kr.

8. Frigus dyne af Bedre nætter. Hvis du er en af dem, der ligger og koger under dynen, er Frigus et oplagt valg for dig. I betrækket, der omfavner de bløde dun, er der indbygget små mikrokapsler, som regulerer temperaturen under dynen. Så snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet, optager kapslerne den ekstra varme. Resultatet er en aktivt kølende dyne, der vil gøre underværker for din søvn.

Pris: 1.199,00 kr.

9. Anders Matthesen hjælper dig i denne bog som Livsstilscoach, firstmover, selvhjælpsguru, ernæringsekspert, krystalhealer, hestehvisker, åndemaner, lykkejæger, regnbuefanger, vægtvogter, stifinder, flottenheimer med baggårdspuma i ascendanten samt autodidakt indretningsarkitekt.

Pris: 199,95 kr.

10. Leatherman Wave+ multitool.
Wave+ er en af fabrikantens absolut bedst sælgende multitools. Her får du alle de vigtigste og originale tools, inklusiv en udskiftelig wire cutter. Alle 18 tools kan åbnes og lukkes hurtigt, hvilket gør Leatherman Wave+ multitool anvendelig i mange sammenhænge.

Pris: 1.199,95 kr.

11. Stanley x Peter Perch co-lab kombinerer Stanleys legendariske termoflasker med Peter Perchs fiskekunst. De lasergraverede aborre-, karpe- og havaborredesigns kommer i begrænset oplag og er tilgængelige på den ikoniske Stanley Classic Legendary Vacuum Bottle 0,75L i Hammertone Green. Den perfekte ledsager, når du er på farten.

Pris: 489,95 kr.