Soveværelset er – for mange – et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, du kobler fra, genoplader og virkelig kommer i kontakt med den zZzzen-følelse, du har længtes efter hele dagen. Men hvordan indretter man sådan et rum, spørger du? Bare rolig. We got you.

Vores dejlige Instagram-følgere inspirerer til, hvordan du kan opnå ro og bedre nætter i dit soveværelse.

@emma_lange: Fifty shades of beige i soveværelset hos @emma_lange, der formår at skabe det mest lyse og lækre soveværelse med en enkel, naturlig og beroligende vibe. Dét er simpelthen creme de la creme! Cherry on top er selvfølgelig Senses-seng, der er midtpunkt.

@tina.cph: At blande prints og materialer er en fin måde at gøre din indretning personlig og unik. Især mixet med de vertikale og horisontale linjer på sengetøjet er en lækker, lille iøjnefaldende detalje i @tina.cphs Venus-seng.

@ceciliarosenkilde: En rolig vægfarve og høje paneler skaber i dén grad en herskabelig og romantisk indretning hos @ceciliarosenkilde. Rummet er enkelt indrettet, og dermed får de få – men utrolig smukke – detaljer virkelig lov til at shine. Mon hun tager imod overnattende gæster i sin Venus-seng?

@amoesgaard: I @amoesgaard’s fine solskinsværelse er vi i dén grad kommet i pastelhimlen – svævende i en Haven-seng. Brug gerne dine yndlingsfarver, når du skal indrette dit soveværelse, evt. med lækre tekstiler og skønne farverige pyntegenstande – et soveværelse behøver nemlig ikke være kedeligt.

@kildehjemmet: Minimalistisk og klassisk indretning, der indbyder til ro og afslapning  i Venus-sengen hos @kildehjemmet. Vi får i hvert fald vilde zen-vibes af dette soveværelse.

@mette_oerbaek: Vi elsker, hvordan @mette_oerbaek inkorporerer farver i sin indretning via tekstiler, planter og pyntegenstande. Farverne er subtile og afdæmpede, hvilket skaber masser af stemning, hygge og personlighed i soveværelset. Det perfekte sted at starte og slutte sin dag er i en Senses-seng, hvis du spørger os.  

@ceciliefrese: Her er der tale om et ægte insta-worthy soveværelse, hvor Haven med den fine Summa-sengegavl virkelig harmonerer med rummets andre komponenter – Og hvem drømmer ikke om en smuk og farverig billedvæg som @ceciliefreses? We do!

@pernillelaa: Intet mindre end b-e-a-u-t-i-f-u-l! Den rosa vægfarve indrammer den lyse Venus-seng på fineste vis, og sengeborde i samme farve som væggen er med til at dæmpe udtrykket. Enkelhed i sin reneste form. Smukt!

@signe_hm: Hvordan ser et komplet gennemført soveværelse ud, spørger du? Tjo, cirka sådan her! Der er en skøn samhørighed mellem alle de små detaljer i soveværelset og Senses-sengen, som bare er fuldkommen next level.

@jasminklausen: Enkelte, fine komponenter i rolige brune og beige nuancer skaber en dejlig stemning i soveværelset hos @jasminklausen. Endevæggen ser exceptionelt flot ud, og kalkmalingenen skaber en livlig effekt i rummet og spiller fint op med Venus i beige! 

@hellehelleh: Sig vi ikke er de eneste, der får lyst til at snuppe en nat lige her i @hellehellehs Senses-seng?! Og planter i soveværelset, OMG, vi elsker det! Det giver bare en helt bestemt følelse af at være tæt på naturen – i soveværelset. Vidste du også, at planter tilmed kan have en positiv effekt på fugtigheds- og iltniveauet i soveværelset?

@louiselarsenll: Er du til et roligt og minimalistisk soveværelse, kan du – ligesom @louiselarsenll – tilføje en Venus-seng i beige, samt enkle og eksklusive komponenter. Fantastisk, når indretningen harmonerer og går op i en højere enhed.

@74.kvadratm: Vi er vilde med den afdæmpede indretning i jordfarver hos @74.kvadratm. Med den velkendte og dekorative bambuslampe, de gulvlange gardiner og Haven-sengen har du et max-hyggeligt soveværelse, som de fleste vil misunde.

@dukkehjemmet: Man får virkelig lyst til at kaste sig ned i den kæmpemæssige bløde Senses-seng! Wauw, en lækker harmoni i rummet, hvor der hverken sker for meget eller for lidt.

@monicalachmann: I soveværelset hos @monicalachmann elsker vi, hvordan de skønne farver går igen i kunsten på væggene, i de enkelte pyntegenstande og i det lækre Betterlinen sengetøj. Alt sammen noget, der skaber en perfekt sammenhæng i rummet.

Snip snap snude. Så er denne billedbogsfortælling ude… Fristet til at forny soveværelset? Tjek vores udvalg af senge – og meget mere – lige her.