Vi kender det alle. Gør vi ik? Det årlige gaveræs, der for mange får den søde juletid til at rime på stress.. For hvad skal du egentlig glæde de dejlige kvinder i dit liv med? Og hvornår skal du finde tid til at finde ud af det – og få det købt? Og og… hvad med dig selv? Well, tiden kan vi ikke skrue på. Men vi kan hjælpe dig og den godt på vej. 

Derfor har vi lagt hovederne i blød og samlet 12 skønne julegaveønsker til kvinderne i dit liv 2021. Selv tak!

1. Multi Olie fra Ecooking
Vinterens kulde kan være hård mod din hud – også på kroppen. Derfor er det vigtigt, at du fugter og plejer din hud fra top til tå. Med Multi Olie fra Ecooking får du et produkt med mange lækre funktioner, herunder makeupfjerner, hårkur og massageolie. Og så dufter den skønt af orange og lavendel!

Købes ved Ecooking fra 179,00 kr.
2. Uldhjemmesko fra The Cozy Sheep
Der er næsten ikke noget værre end kolde fødder, og hvis du ikke er en af de heldige, hvis hjem er udstyret med gulvvarme, er et lækkert par håndsyede hjemmesko af 100% merinould et godt bud på et julegaveønske, der varmer. 

Købes ved The Cozy Sheep til 249,00 kr.
3. Betterlinen sengetøj 
Dette glatvævede og allergivenlige sengetøj er den ultimative opgradering af dit soveværelse. Betterlinen er fremstillet af det fineste og stærkeste bomuld, og den følelse sengetøjet giver dig, slår alt, du tidligere har prøvet 

Købes ved Bedre Nætter til 599,00 kr. her
4. Smykker fra Handcraftedcph 
Ada er et godt bud på et håndlavet, dansk smykke, som vil klæde enhver finger. Med sin organiske tekstur kan Ada bæres både alene eller sammen med andre ringe. Vi tror på, at den vil glæde en, du holder af. 

Købes ved Handcraftedcph til 400,00 kr.  
5. Basic t-shirt fra Organic Basics 
Let at style og uundværlig i enhver garderobe. Forkæl en, du holder af med en lækker, økologisk t-shirt.  

Købes ved Organic Basics til 379,00 kr.
6. Mayan hovedpude
I udviklingen af Mayan har Bedre Nætter haft et stort fokus på naturlige materialer. Med denne pude får du en ægte oplevelse af luksuriøs søvn – fra første nat og mange nætter ud i fremtiden.

Købes ved Bedre Nætter til 599,00 kr. her
7. Ting, jeg har lært, da det var for sent – En feltguide til voksenlivet
Ting, jeg har lært, da det var for sent er Petra Nagels hudløst ærlige fortælling om vejen ind i voksenlivet. Om alle de ting, der har gjort hende til den, hun er i dag, og som hun ville ønske hun vidste, da hun var 20 år.  Dengang livet knap var begyndt.
 
Købes ved Saxo til 249,95 kr. 

8. Morgenkåbe fra Karmameju
Karmameju kåben er ikke kun en badekåbe eller en morgenkåbe. Den kan både bruges ved morgenbordet, i sofaen med yndlingsserien, hvis du vinterbader eller inden sengetid. Altså. En all-around kåbe, som mange kan finde glæde i. 

Købes ved  Karmameju til 899,00 kr.
9. Kølende Frigus dyne
Frigus er dynen til dig, der har det varmt om natten. Bedre Nætter har udviklet Frigus, hvis betræk omfavner de bløde dun med små mikrokapsler. Disse kapsler regulerer temperaturen under dynen, lige så snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet. Smart, ikk?

Købes ved Bedre Nætter til 1.199,00 kr. her
10. Plakat fra Taisho
Et bud på en plakat, der vil krydre indretningen i mange hjem, er Sulten Geisha fra Taisho. Motivet forestiller en elegant, japansk geisha, der spiser noget så uelegant som en ristet hotdog med det hele. Velbekomme!

Købes ved Taisho fra 259,00 kr.
11. Dagskalender fra Atelier Aarhus
En dagskalender, som samler de kort- og langsigtede planer, og som har plads til alt fra månedens drømme til dagens huskelister. Her har vi altså gaven til den skønne kontrolfreak, og vi er sikre på, hun vil elske den!

Købes ved Atelier Aarhus til 289,95 kr.
12. Keramik fra Unika_K
Smukt hånddrejet porcelæn med de skønneste blå prikker. Der kan meget vel være tale om kaffekoppen, som bliver din tro følgesvend hver eneste morgen, når du indtager din sorte livseliksir. 

Købes ved Unika_K til 300,00 kr.