Der findes mange mysterier her i verden. Om hvordan universet sådan helt ægte-ægte blev skabt. Om hvordan de tonstunge Stonehenge sten blev placeret så nøjagtigt i hesteskoformen for mere end 4000 år siden. Om hvorfor ting og sager sådan bare kan forsvinde ud af det blå omkring Bermuda-trekanten.

Og ikke mindst mysteriet om, hvorfor det nogle gange er fuldstændig hjernedødt svært at finde ro. Og efterfølgende falde i søvn.

Det er et mysterium, der bliver ved med at gi’, og som vi nysgerrigt har nørdet siden 2013.

Al vores nørderi har bragt os ud i mange skøre afkroge af roen og søvnens verden, og vi er stødt på mange sagn og søvnnomspundne myter, men også på mange faktiske facts og faktummer, om hvordan vi som mennesker kan finde frem til den dér komplette ro og indre ikke-larmende stilhed.

Og efter otte års research, er vi nu kommet et ret godt stykke op ad roen og søvnens store vidensbjerg.

Men det bliver jo først rigtig sjovt at bestige bjerge, når man kan dele rejsen og sine erfaringer med en kammersjuk af en bjergbestiger. Så vi har i lang tid haft et ønske om at skabe et slags søvndyssende opslagsværk. Samle alle vores indsigter i et Roen & Søvnens Leksikon, som vi kan give videre til dig. Så du ligeså stille kan begynde at bestige bjerget sammen med os.

Opslagsværket hedder Slap Af og består af 123 søvndyssende sider. Sider, hvor du kan læse om, hvorfor det er vigtigt at sove godt. Sider, hvor du kan læse om, hvordan du kommer til at sove godt. Ikke mindst sider med konkrete øvelser, der helt sikkert gør dig mere søvnig end frisk. Og vi lover, at vi — modsat andre bogudgivere — ikke bliver fornærmede, hvis du falder i søvn midt under læsningen. Næh, tværtimod vil vi tage det som en sejr.

Du får hermed et sneak peek på Slap Af og for din e-mail i bytte, vil vi vildt gerne sende dig hele herligheden direkte til din indbakke.

God læsning. Vi ses med garanti i drømmeland.

Sneak peek på Slap Af: https://bedrenaetter.dk/media/Soevnbogenpeak.pdf
Hele Slap Af herligheden: https://ad.bedrenaetter.dk/soevnbog/