Alle de steder, vi normalvis kan få en god sveder på, har været on-off nedlukkede siden d.11 marts sidste år — og på trods af, at landets løbestier jo egentlig ikke har holdt corona-lukket, har vores løbesko i hvert fald aldrig været mere støvede. Og det begynder at kunne mærkes.

Kroppen har ganske enkelt set bedre dage og har efterhånden forandret sig til en småtrist og småblævret affære. Hvor der førhen var den mindste antydning af en core og nogle biceps, er der nu bare lidt flæsk og spaghettiarme.

Med det sagt, er det naturligvis vigtigt at tilføje, at der absolut intet galt er i bløde maver og flade numser. Næh, det er egentlig mere manglen på energi, der begynder at blive lidt hård at danse med — men som unægteligt også må hænge sammen med det øgede pres, der har været på vores psyke det seneste år.

Derudover er de mange, mange, mange timer med hjemmearbejde også så småt begyndt at sætte sig i vores rygge, grundet hjemmekontorets ergonomisk helt håbløse setup.

Så i forhåbningen om at få sat fut i vores kadaver, og for at få lidt solskin ind i kroppen på et symbolsk plan, er vi teamet op med vores dejlige husven og den tidligere regerende junior verdensmester i boksning, Enock Mwandila Poulsen.

Som prof bokser, der lever af sin krop og sit knockout, har Enock ikke danderet den det seneste år. Tværtimod. Han har jumping jack’et derudaf, og nu er det blevet din tur til at tage en tur i ringen med ham.

Vi håber, at du får sved på panden. Det har vi dæleme fået. Og husk; det bedste ved at træne er, når det er overstået.

God sveder derude!