Siden da har de pakket sydhavsfrugterne – rykket teltpælene op om man vil – og vendt snuden mod Saxild. Modsat deres gamle lejlighed på 50m2 i Aarhus, har de fået plads til både børneværelse, stue og soveværelse – oven i købet med den smukkeste udsigt til Kattegat.

Og selvom der er kommet flere kvadratmeter og et værelse til alle, så er sengen stadig det ultimative samlingspunkt. Både sønnen Viggo og hunden Manfred har fundet vejen ind i sengen hos mor og far, hvor man kan dase i solnedgangens lys og lege med fjernbetjeningen til sengen.
Fjernbetjeningen er Fredrik også blevet tosset med, især når han har ondt i ryggen.

Pga. corona bad vi Charlotte og Fredrik om at sende et lille postkort fra havudsigtsidyllen, for at høre, om de har det godt og er faldet på plads. Bedøm selv i tredje og sidste episode af “Charlotte og Fredrik”.