1. En tur i det fri med det rigtige fodtøj
Salomon XT-6 ADV har med sit trail-inspirerede design fundet vej til modeverdenen, da outdoormoden for alvor er i det danske gadebillede. En sko du både kan bruge ned ad strøget og i naturen.

Købes ved Rezet Sneaker Store til 1.300,00 kr.
2. Fintrådet sengesæt fra Betterlinen
Sug store, nye kræfter til dig og genfind jordforbindelsen i din seng med sengetøj fra Betterlinen. Den utrolige blødhed vil revitalisere din søvn og give dig ny og fantastisk energi.

Købes ved Bedre Nætter. for 649,95 kr. pr. sæt her
3. Skak mat – godnat
Skak er blevet en sport, der ikke længere kun tilhører “nørderne”. Med norske Magnus Carlsen som verdensmester og Netflix-serien Queens Gambit er det kvadratiske brætspil efterhånden blevet et populært spil for den almene dansker. Og selvom det kræver masser af tanker og frustrationer, når du mister din springer, leder spillet dig også mod ro og fordybelse.

Købes ved skakshoppen til 1.099,00 kr.
4. Slap af, når iRobot Roomba gør rent
Kunsten i en travl hverdag er at finde ud af, hvor du nemt og intelligent kan springe over, hvor gærdet er lavest. Det er der nemlig ikke nogen skam i. Specielt ikke, hvis du udstyrer dig med din nye bedste ven, Roomba.

Købes ved iRobot fra 9.499,00 kr.
5. Ovia til dig, der ikke har sovet i et år
Opskriften er enkel og til ære for dig, der forventer det ypperste: godt håndværk og de bedste materialer, der er til at opdrive. Klædt i italienske klæder i form af økologisk højkvalitets uld. Alt, der er vigtigt for dig i forhold til opbygning, kvalitet, komfort og funktionalitet.

Købes ved Bedre Nætter for 41.998,00 kr. her
6. Sutter, der er klar til det danske vejr
Når du er klar til at slappe af, så er der et eller andet komfortabelt ved et par hjemmesutter. Men de behøver ikke at ligne noget, farfar gik med i 60’erne. North Face Thermoballs er både vandtætte og isolerede, samtidig med de ser knivskarpe ud.

Købes ved Junkyard for 449,00 kr.
7. Casper Christensen deler ud af livserfaringen
Der er noget interessant ved manden. Vi lader os drive af hans tanker og humor. For man skal lede længe efter en karakter og personlighed, med så meget på CV’et – både fagligt og privat. Casper beretter i bogen om, at ha’ fundet en indre ro – noget du med garanti vil kunne lade dig inspirere af.

Købes på saxo.com til 239,95 kr.
8. Linsen, der giver dig ro
Med kameraet slynget om halsen fordyber du dig i naturen, menneskene eller arkitekturen. Med Fuji film X-t200 er det blevet lettere end nogensinde før at fange de perfekte billeder og øjeblikke.

Købes ved Fotoc for 6.495,00 kr.
9. Mayan Latex hovedpude
Som navnet antyder, består hovedpuden af en fyldig latexkerne, der giver behagelig hvile til hoved og nakke. En ansvarlig pude, der er ekstremt elastisk og åndbar. Helt konkret betyder det, at puden varmer i koldt miljø og ventilerer i varmt.

Købes ved Bedre Nætter for 499,95 kr.  her
10. En sport med en naturlig ro
Der findes et utal af størrelser, formål og funktioner, men hvis du skal starte med en fornuftig spinnestang, kan du altid kigge mod ABU, der har mange år på bagen. Her får du en fornuftig stang til under en plov.

ABU Garcia Devil 10 til 399,00 kr. hos lystfisk.dk
11. Dynen, når du skal falde til ro
Dynen er udviklet til ære for de ressourcebevidste og bærer stolt Svanemærket. Med Mayans naturlige fyld får du en dyne med vekselvirkning. Det betyder, at dynen varmer i koldt miljø og ventilerer i et varmt – ligesom ude i naturen.

Købes hos bedrenætter til 1.599,00 kr. her
12. Lad huden få ro
Førend kroppen rigtig kan slappe af, er det helt essentielt, at de inderste lag, der omfavner din krop, er i den bedst mulige kvalitet. Et godt bud, der sikrer en god nattesøvn eller en afslappende dag på sofaen, er pakken her.

Hele Pakken købes hos Organic Basic til 559,00 kr.
13. Støjreducerende høretelefoner
De trådløse Bose støjreducerende 700 around-ear høretelefoner sikrer dig fordybelse og ro omkring dig. Lyden er i top og komforten ligeså. Modellen fås i fire forskellige farver.

Købes på bose.com til 3.299,00 kr.