1. Godnatcreme fra Ecooking
Din hud har godt af at blive forkælet i nattetimerne, hvor den har fred og ro til at optage alle de plejende ingredienser i dine hudplejeprodukter. Med Godnat Creme fra Ecookings 50+ serie kan din hud få den ultimative skønhedssøvn.

Købes ved Ecooking til 299,00 kr.
2. Mayan Latex hovedpude
Som navnet antyder, består hovedpuden af en fyldig latexkerne, der giver behagelig hvile til hoved og nakke. En ansvarlig pude, der er ekstremt elastisk og åndbar. Helt konkret betyder det, at puden varmer i koldt miljø og ventilerer i varmt.

Købes ved Bedre Nætter for 499,95 kr.  her
3. Mindful malebog
Malebøger er for længst blevet et hit hos voksne. I denne bog får du en meditativ effekt, når du lader dig opsluge af fantastiske og fortryllende dyr og planter, der skal males. Skørt? Måske, men det er et godt julegaveønsker til den kreative person, der mangler et redskab til at slappe lidt af i hverdagen.

Købes ved Panduro for 149,95 kr.
4. Mayan sengesæt
Sengetøjet er udviklet af Bedre Nætter og skabt til at gribe dig, når du rammer sengen klokken kvart i smadret. Sjældent har du sovet i noget så forførisk, der er skabt til både at pleje din samvittighed og sjæl. Vanedannende, vil nogen påstå.

Købes ved Bedre Nætter for 649,95 kr. pr. sæt  her
5. Økologisk te fra Jyyna
Økologisk grøn te fra Jyyna er god til dig, der har svært ved at skille dig af med den sene eftermiddagskaffe. Teen indeholder ikke koffein og vil derfor ikke påvirke dine muligheder for at falde i søvn. Grøn te indeholder flere forskellige vitaminer og mineraler, som magnesium og B-vitamin og er med til at understøtte et normalt søvnmønster.

Købes ved Jyyna,dk fra 74,95 kr.
6. En tidløs seng
Klædt i et tekstil lavet af genanvendte materialer manifesterer Haven sig som en ressourcebevidst investering i sig selv. En kontinentalseng, hvor komfort og design er omdrejningspunktet for alle valg, der er blevet taget. Det gælder både i forhold til det tidløse, klassiske design, og de materialer den består af fra inderst til yderst. En dyr investering? Jovist, men du bruger også cirka 30% af dit liv i en seng.

Købes ved Bedre Nætter til 32.999,00 kr. her
7. En bog, der gør dig gladere
“The Subtle Art of Not Giving a Fuck” er et godt eksempel på en generationsdefinerende selvhjælpsguide skrevet til mennesker, der normalt ikke er så glade for selvhjælpsbøger. I denne forfriskende, ærlige og bramfrie guide skærer den populære blogger og forfatter Mark Manson ind til benet på livet og viser læseren, hvordan man kan holde op med at være ‘positiv’ hele tiden og dermed blive et bedre og gladere menneske.

Købes på saxo.com til 184,95 kr.
8. Frida Kahlo brikker, der skaber ro
Puslespillet med den mexicanske maler, Frida Kahlo, er med 1000 brikker og en sikker vej til ro og fordybelse. Især de mange lyserøde felter kræver tålmodighed og tid.

Købes ved Mark og Warlddorf for 179,95 kr.
9. Et kreativt gavekort
Mulighederne er mange, men en af de mest populære lige nu er muligheden for at lave din egen keramik. Det kan du f.eks. gøre ved Creative Space, som du finder i Aarhus, Odense og København.

Anbefalet minimum 200 kr. hos Creative Space
10. En “kold” dyne
Det lyder måske ikke så hyggeligt? Men hvis du er en af dem, der ligger og koger under dynen, vil du erklære din kærlighed til Frigus. Bedre Nætter har udviklet Frigus, der i betrækket omfavner de bløde dun med små mikrokapsler. Kapslerne regulerer temperaturen under dynen, så snart der er en stigning i din kropstemperatur eller i rummet.

Købes ved Bedre Nætter til 1.199,00 kr. her
11. En plante, der skaber ro
Aloe Vera planten er kendt for at være rigtig god til at skabe et godt indeklima. Og som et vigtigt plus er den nem at holde og skal ikke vandes særlig ofte. Mere tid til dig selv og fordybelse.

Kan købes ved stueplanter.dk fra 19,95 kr.
12. En hjælpende hånd i hverdagen
Måltidskasser fås i mange former og størrelser. Fælles for dem alle er, at de kan give dig den ekstra halve time i hverdagen, som du har behov for for at finde tid og plads til dig selv og dine nærmeste

Måltidskasser fra Aarstiderne starter fra 275 kr.
13. Lyd, der skaber ro
Om det er musik, lydbog eller podcast, så er det et godt ønske til dig, der mangler lidt til ørene derhjemme, på gåturen eller til og fra arbejde.

Podimo koster 39 kr./mdr.