Regerende ungdomsverdensmester ved IBF. Danmarksmester i sin vægtklasse. Og ikke mindst nummer 44 i verden i skrivende stund. Mød den professionelle bokser Enock Mwandila Poulsen. Enock har inviteret Christina fra Bedre Nætter til en boksetræning på hjemmebane, samt en snak om træning, cheatdays, fremtid og afslapning.

Med tre til fire timers træning hver eneste dag kan det være en udfordring at få tid til afslapning, restitution, familie og venner. Men hvad gør man, når mængden af træning er afgørende for at kunne slappe af og sove godt om natten. Dette har Christina taget en snak med Enock Poulsen om. 

Enock har inviteret os ind på hans hjemmebane på Frederiksbjerg i Aarhus, hvor han har sine mange styrke- og  boksetræninger. Christina afprøver, hvad det vil sige at træne som en rigtig bokser, samtidig med at vi bliver lidt klogere på, hvordan man som en af Danmarks bedste boksere stadig kan have et normalt liv med cheat days, Fifa, nerver, arbejde og baby på vej. 

For Enock går træningen og søvnen hånd i hånd. Og selv hvis boksning minder dig om et område af fitnesscenteret, du aldrig nærmer dig, kan Enock måske inspirere dig til at tage handskerne på og få brændt noget krudt af, så du kan slappe af med god samvittighed.