Det kan være svært at holde styr på det hele: Fjedertyper, komfortzoner, box- eller kontinentalseng. Økologiske materialer, forskelligt skum og noget, der kaldes latex, men som skulle være åndbart at sove i. Så ikke den slags latex, man måske umiddelbart tror, men et naturmateriale, tappet direkte fra et gummitræ. Hvordan hænger det sammen? Og skulle det være godt? 

Det er blot nogle af emnerne Charlotte og Fredrik diskuterer i denne episode 2. Her kigger parret nærmere på de forskellige sengetyper og deres komponenter. For hvordan vælger du den bedste madras? Og hvordan tackler man sengevalget som par? Fordele versus ulemper, frem og tilbage. Er du med? Nej, vel? Kan du heller ikke længere finde rundt? Hjælpen er nær.

Faktisk er latex en slags naturgummi, der tappes gennem et snit i barken på træet Hevea brasiliensis. Ud af træet flyder en hvid mælkeagtig væske, der gennem forskellige processer bliver til det blødeste skum. Skumtypen er både luftig, enormt blød og økologisk, hvilket gør den særlig attraktiv i sengen.